Bărbați

  • Filters
  • Sortează după
    ...
Filters
17 produse
Colecții
Tip piele
Necesitățile părului
Tip de păr

Gama Exclusiva de produse de ingrijire pentru Barbati Viorica Cosmetic.

Descoperă rutina gamei exclusiviste de produse de îngrijire pentru bărbați de la Viorica Cosmetic. De la șampoane revitalizante până la geluri de duș revigorante și produse de ras premium, fiecare produs este conceput pentru a răspunde nevoilor distinctive ale bărbatului modern.

Rasfață-ți simțurile și revigorează-ți rutina de îngrijire personală cu șampoanele noastre special formulate, care curăță eficient și hrănesc părul și scalpul, conferindu-le un aspect sănătos și strălucitor.

Alege o experiență de răsfăț și prospețime cu gelurile noastre de duș, care îmbină arome masculine îmbietoare cu formule delicate, pentru a curăța pielea în profunzime și a o lăsa catifelată și hidratată.

Pentru o rutină de ras impecabilă, explorează gama noastră de produse pentru ras, care oferă confort și rezultate de excepție. De la geluri și spume de ras care îmbunătățesc alunecarea lamelor, până la loțiuni de după-ras care calmează și hidratează pielea, fiecare produs este conceput pentru a asigura o experiență de ras fără cusur.

Experimentează produsele de îngrijire pentru bărbați Viorica Cosmetic și redescoperă plăcerea unei rutine de îngrijire personală de neegalat.

Coșul de cumpărături
Wishlist
Recently Viewed
Categorii