Antioxidants viephenol

3 motive să folosești zilnic Crema-Gel Hidratantă SPF 20 de la brandul cosmetic VIORICA

Este de la sine înțeles de ce tenul tânăr și radiant este scopul principal al industriei frumuseții peste tot în lume. Îmbătrânirea pielii este efectul cumulativ al factorilor intrinseci și extrinseci, iar omenirea nu poate (încă) s-o stopeze. Este un proces natural, care apare o dată cu înaintarea în vârstă, controlat de genele noastre și pentru care termenul medical folosit este de „îmbătrânire intrinsecă”. Ce putem influența, însă, este îmbătrânirea provocată de mediul în care trăim și de stilul nostru individual de viață, iar aici termenul medical este de „îmbătrânire extrinsecă” și acești factori au efecte cumulative și sinergetice asupra îmbătrânirii premature a tenului. Special pentru lupta cu ridurile premature, cu aspectul tern al pielii, în laboratoarele Viorica a fost concepută Crema-Gel Hidratantă SPF 20, un produs unic pe care merită să-l încerci!


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Crema-Gel Hidratantă SPF 20 combină protecția solară contra spectrului UVB și cea contra UVA 

Nu te lăsa convins de produsele ce conțin doar SPF, ele protejează exclusiv împotriva razelor ultraviolete de lungime între 280 și 315 nanometri, adică UVB. Crema creată de Viorica are și protecție contra UVA, între 315 și 400 nanometri, raze ce cauzează fotoîmbătrânirea, iar filtrul este unul extrem de puternic (5 stele, potrivit sistemului britanic Boots Star Rating). Ai nevoie de un scut eficient împotriva spectrului întreg de raze ultraviolete pentru îngrijirea zilnică, deoarece UVA sunt prezente și în zilele înnorate, iarna sau în cameră (ele trec ușor prin sticlă, ceață, nori).

Obții un efect antioxidant de 20 de ori mai puternic decât are vitamina C și de 50 de ori mai puternică decât are vitamina E

Complexul extras din struguri moldovenești, ce stă la baza cremei, abundă în polifenoli, unul dintre ei fiind net superior altor substanțe deja folosite ca antioxidanți. Este vorba de proantocianidină, din familia flavonoidelor, polifenol activ ce luptă cu stresul oxidativ, stimulează sinteza naturală de colagen și elastină, și reduce petele pigmentare cauzate de expunerea la soare.

Nu mai trebuie să lupți pentru a păstra pielea hidratată pe parcursul zilei

Polifenolii mai sus menționați au și proprietăți de hidratare, iar efectul este completat de ceramidele naturale. Acestea refac bariera lipidică a pielii și rețin în mod natural în tegumente umectanții, păstrând pielea proaspătă și radiantă pe întreg parcursul zilei.

Vrei un ten tânăr, ferm și luminos? Creează-ți o rutină zilnică de îngrijire și include în ea Crema-Gel Hidratantă SPF 20. Vei observa rapid beneficiile sale, iar utilizarea stabilă te va bucura cu un efect de durată.


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Ce nu știai despre protejarea pielii de radiația solară și cum alegi produsul ideal pentru a-ți menține pielea tânără
Ceramidele vegetale previn deshidratarea și apariția semnelor de îmbătrânire a pielii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii