Anti-Age Eye Contour Cream, Viorica Vie

95% femei au confirmat diminuarea ridurilor! Află despre ce produs e vorba

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului şi reflectă tot ce pare a fi ascuns. Pielea din jurul ochilor este mai subțire și fină, prin urmare este predispusă la apariția semnelor de oboseală și îmbătrânire. Iată de ce nu trebuie ignorată îngrijirea corectă pentru a preveni și amâna procesul de îmbătrânire.


Experții Viorica au ca scop menținerea tinereții și frumuseții tenului tău, iar în acest an venim cu o elaborare cu totul specială – un tratament eficient și mult așteptat împotriva ridurilor în zona ochilor. Parte a noii game Vie Anti-age, crema contur ochi are la bază o formulă inteligentă, care are grijă 24/24 de această parte delicată a tenului.

Cele trei componente active principale care îi asigură un efect vizibil și de durată sunt:  Viephenol-ul™, cafeina și polizaharidele din tamarind.

Complexul antioxidant Viephenol™ stopează procesele legate de vârstă, susține sinteza colagenului și regenerarea celulară, protejează de fotoîmbătrânire. Fiind un antioxidant puternic, acesta face pielea mai suplă și elastică.

 • Cafeina este un ingredient-erou în produsele destinate îngrijirii zonei ochilor, deoarece are efect drenant prin care sunt eliminate pungile și cearcănele de sub ochi. Tehnologia de incapsulare asigură eliberarea cafeinei pe parcursul întregii zile, ceea ce previne apariția semnelor oboselii la nivelul ochilor. 

Polizaharidele de tamarind au o structură similară cu cea a acidului hialuronic și, la fel, hidratează în profunzime și previn pierderea umectanților din piele, emoliază pielea delicată din jurul ochilor, astfel îmbunătățind vizibil elasticitatea și fermitate, dar și diminuând considerabil ridurile.

Pentru asigurarea eficacității acestor produse anti-rid, am efectuat o serie de testări instrumentale sub control dermatologic. Cifrele vorbesc de la sine!

Cremă Contur Ochi Anti-Age, Viorica Vie

Testele au confirmat că:

  • ridurile au fost diminuate la 95% dintre femei;
  • pielea a devenit cu 40% mai elastică;
  • hidratarea se menține timp de 12 ore.

* Сonfirmat prin teste instrumentale sub control dermatologic

Te invităm să te convingi și tu de eficacitatea acestui produs anti-age destinat zonei din jurul ochilor! Descopera toata gama de produse Anti-age Viorica Vie:

Ceramidele vegetale previn deshidratarea și apariția semnelor de îmbătrânire a pielii
Ghidul anti-aging: cum să alegi corect produsele potrivite pentru tipul tău de ten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii