antioxidant viephenol

Cei mai buni antioxidanți pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Crezi că îi cunoști

Probabil că ai auzit și tu că ridurile premature apar anume pe pielea feței și gâtului. Te-ai întrebat vreodată „de ce”? În general, maturizarea pielii urmează aceleași reguli ca și alte organe, însă, spre deosebire de alte părți ale corpului, pielea este supusă şi unor agresiuni specifice – cei mai mari dușmani ai săi fiind razele solare directe și poluanții din mediu. 


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Agresiunile repetate ale radicalilor liberi (agenţi de oxidare), asociate expunerii la razele UV se adaugă la metabolismul cutanat și astfel ne ciocnim de îmbătrânirea prematură a tenului. Prin urmare, anumite zone, mai frecvent deschise, neprotejate de haine, precum faţa, gâtul, spatele palmelor, braţele, sunt afectate mai repede de trecerea nemiloasă a timpului. Utilizarea antioxidanților în lupta cu îmbătrânirea prematură a tenului este o soluție bună, dar care generează o întrebareL care sunt cei mai eficienți antioxidanți în acest scop? 

În topul antioxidanților bine cunoscuți sunt unele vitamine – E, C, A și predecesorul său, beta-carotenul, dar și unele minerale precum cupru, seleniu sau zincul. Proprietățile lor sunt de mult cunoscute, studiate și aplicate pe larg. Dar știința nu stă pe loc! Cu siguranță te vei bucura să afli că s-a descoperit un nou antioxidant util pentru ten, de 20 de ori mai puternic decât vitamina C și de 50 de ori mai puternic decât vitamina E.

Complexul inovator se numește Viephenol și este obținut din struguri moldovenești, fiind o descoperire revoluționară, brevetată de Viorica. Puternicul complex antioxidant intră în componența unui produs nou, Crema-Gel Hidratantă SPF 20. Fiind creat în colaborare cu emeritul savant Ion Prida, doctor în științe tehnice și autorul a peste 100 de brevete în domeniul enologiei, abundă în polifenoli extrem de eficienți pentru îngrijirea tenului.

Proantocianidina, unul dintre aceștia, este arma principală în lupta cu stresul oxidativ și are câteva efecte demne de atenție: excelează în protecția pielii de factorii nocivi, contribuie la protejarea țesutului conjunctiv, ajută la formarea și stabilizarea colagenului, esențial pentru o elasticitate bună a pielii. Crema pentru față ce conține acest campion între polifenoli restabilește integritatea pielii și îi mărește elasticitatea. Efectul este completat de filtrele lejere contra razelor ultraviolete, un plus de protecție. Mai mult decât atât, Crema-Gel Hidratantă SPF 20 conține și ceramide naturale, ce păstrează umectanții în piele. Rezultatul? Un ten radiant, proaspăt și ferm, ce nu se teme de îmbătrânirea prematură.

Nu ezita să încerci Crema-Gel Hidratantă SPF 20, cu siguranță te vor încânta efectele sale asupra sănătății pielii! Nu uita, este mult mai ușor să previi, decât să rezolvi o problemă deja existentă. Ai grijă de pielea ta și ea te va răsplăti cu ani buni de frumusețe radiantă.

Încearcă și tu Crema-Gel Hidratanta SPF 20


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură


Îmbătrânirea prematură a pielii – cauze și soluții
Complexul de antioxidanți Viephenol vine cu o formulă absolut inovatoare pentru un plus de frumusețe. Ce beneficii obții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii