Face cream girl

Ceramide vegetale – un ingredient cosmetic natural care reface pielea deshidratată

Dacă știi ce înseamnă o piele deshidratată, cu siguranță înțelegi cât de greu este să găsești un produs de îngrijire, în special pentru ten, care ar lupta eficient cu această dilemă. Deshidratarea pielii aduce cu sine pierderea elasticității și a senzației de confort, diminuarea drastică a luminozității firești a tenului, apariția unor riduri premature. Există atât de multe cauze (poluanți, substanțe chimice), ce pot duce la această condiție, încât a devenit, practic, o parte componentă a vieții moderne. Lipsa de apă se simte ca un disconfort pe întreaga față sau doar pe anumite părți ale acesteia, mai ales după baie sau duș. 


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Chiar dacă simptomele pot fi similare, nu trebuie să confundăm pielea deshidratată cu pielea uscată. Acestea sunt două noțiuni diferite. Pielea uscată este unul dintre tipurile de piele, pe când pielea deshidratată este o afecțiune cutanată. Pielea deshidratată reprezintă o condiție temporară și reversibilă, dacă este aplicată îngrijirea adecvată. Aceasta este o alterare a stratului superficial al epidermului, care este lipsit de apă. Această lipsă de hidratare perturbă funcția de barieră a pielii și provoacă disconfort, dar cel mai grav lucru este că grăbește pierderea umectanților din tegumente și, deci, se instalează un cerc vicios, ce agravează deshidratarea generală a tenului.

Ce reprezintă ceramidele naturale și cum te ajută să-ți restabilești pielea?

Devine mai ușor de înțeles rolul ceramidelor în menținerea sănătății tenului, când știi că acestea alcătuiesc jumătate din componența pielii. Folosite deseori în produse anti-îmbătrânire, ceramidele sunt lipide secretate în mod natural de corpul nostru, care au rolul esențial de a facilita hidratarea pielii, astfel oferindu-i elasticitate și protejând-o de factorii nocivi. Un lucru important de știut este că odată cu înaintarea în vârstă, producția internă de ceramide scade dramatic. Așadar, o intervenție din exterior este necesară, pentru a opri îmbătrânirea rapidă și prematură a tenului.

Pentru a utiliza la maximum efectele benefice ale ceramidelor, brandul cosmetic Viorica a elaborat, după multă muncă, Crema-Gel Hidratantă SPF 20. Combinația dintre 3 tipuri de ceramide identice celor prezente în piele și colesterolul vegetal constituie „materialul de construcție” pentru refacerea pielii deshidratate sau deteriorate și face din această cremă pentru față una absolut deosebită. Tenul își recapătă vitalitatea, devine hidratat, saturat și radiant.

Prevenirea îmbătrânirii tenului este importantă, deoarece intervenția promptă, la momentul potrivit poate îndepărta cu mult semnele vizibile ale înaintării în vârstă. Grija este cheia succesului, iar un produs potrivit precum e crema pentru față elaborată cu atenție de Viorica poate fi factorul de decizie: va arăta pielea ta la fel de radiantă și proaspătă peste un deceniu sau două?


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Viephenol – un complex de antioxidanți uimitori, ce te ajută să reduci liniile fine și ridurile
Ceramidele vegetale și acțiunea acestora asupra tenului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii