Beautiful woman

Ceramidele vegetale și acțiunea acestora asupra tenului

Ai auzit până acum de ceramide? Știai că ele alcătuiesc, practic, jumătate din structura pielii sănătoase? Evident, rolul ceramidelor în menținerea unui ten sănătos este vital. Folosite deseori în produse anti-îmbătrânire, acestea sunt lipide secretate în mod natural de corpul nostru, care au rolul esențial de a facilita hidratarea pielii, astfel oferindu-i elasticitate și protejând-o de factorii dăunători.


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură


Alături de alți câțiva compuși, cum ar fi colesterol și acizii grași liberi, ceramidele reprezintă un component de care depinde vitalitatea și rezistența barierei pielii ce ne protejează de factorii nocivi și de pierderea lichidelor din tegumente (atât de necesare pentru un aspect radiant și proaspăt al tenului).

Probabil că te întrebi: dacă corpul nostru produce deja acest ingredient natural, de ce ar trebui introdus în rutina de îngrijire a tenului? Cu cât este mai tânără pielea, cu atât mai înalt și mai stabil este nivelul de ceramide produse intrinsec. Însă, odată cu trecerea anilor și având în vedere contactul constant al pielii cu agresorii din mediul înconjurător (precum poluarea, expunerea la soare fără SPF), exfolierea agresivă ori substanțele chimice iritante, cantitatea și calitatea ceramidelor scade.

Așadar, pielea uscată sau aspră, roșeața, și ridurile premature sunt consecințele unei îngrijirii a tenului din care lipsesc ceramidele și care nu hidratează suficient pielea. Cu alte cuvinte, îmbogățirea rutinei zilnice de îngrijire a tenului cu ceramide este esențială pe măsură ce înaintezi în vârstă, iar momentul în care decizi să optezi pentru ele este crucial. Până la urmă, cu toții înțelegem că a preveni este mai ușor decât a corecta ulterior. Poți opta pentru o cremă cu ceramide vegetale, iar dacă alegi un produs cu alte câteva beneficii suplimentare, cum este Cremă-Gel Hidratantă SPF 20 de la Viorica, ai de câștigat pe mai multe nivelel. 


Pe lângă hidratarea eficientă și de durată oferită de ceramidele naturale (NP, AP, EOP), crema conține un tezaur de polifenoli cu puternică acțiune antioxidantă și o combinație de filtre de protecție solară ce formează un scut eficient contra întregului spectru de raze ultraviolete dăunătoare pentru piele (anti UVA și anti UVB). Ce-ți poți dori mai mult de la un produs de îngrijire a tenului? 


Combină Cremă-Gel Hidratantă SPF 20 cu un aport sporit de lichide, vei observa rapid efectele – prospețimea de invidiat a pielii, ce se menține pe parcursul zilei, tonusul și luminozitatea caracteristice unui ten tânăr. Nu ezita, tot ce trebuie să faci este să testezi produsul acum!


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Ceramide vegetale – un ingredient cosmetic natural care reface pielea deshidratată
Crema-Gel Hidratantă SPF20 creată de brandul cosmetic Viorica are la bază o formulă activă cu ceramide vegetale. Descoperă beneficiile acestor compuși de origine naturală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii