Beauty skincare

Crema-gel hidratantă cu filtre de protecție solară de care ai nevoie în rutina ta zilnică de îngrijire a tenului

Hidratarea și protecția solară sunt doi piloni ai îngrijirii tenului, fără de care nu te poți bucura de o piele radiantă, proaspătă și mereu tânără. Fără o rutină adecvată de îngrijire, factorii nocivi din mediu, stresul, viciile, radiația din atmosferă – toate își lasă amprenta asupra pielii. De parcă nu ar fi suficient că timpul fuge ca nisipul printre degete, suma tuturor încercărilor pe care le primește pielea se transformă în riduri premature, pete pigmentare și un aspect tern, obosit. Vestea bună este că poți lupta cel puțin cu „îmbătrânirea extrinsecă” și nici măcar nu va trebui să cauți mai multe produse.


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

După circa 3 ani de studii, cercetări și teste minuțioase în laboratoarele Viorica a fost concepută Cremă-Gel Hidratantă SPF 20, ce are misiunea de a preveni și combate principalele schimbările legate de vârstă ale pielii. Parte din gama „Viorica VIE” – crema se bazează pe câteva ingrediente unice – complexul antioxidant unic Viephenol™ (obținut din extractul din semințe de struguri moldovenești), ceramidele naturale, ce asigură hidratarea și, desigur, o combinație potrivită de filtre UVB (SPF 20) și UVA (5 stele – cel mai înalt grad de protecție, conform sistemului britanic Boots Star Rating).

Practic, obții un elixir al tinereții ce combină câteva beneficii importante pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Este simplu să incluzi în îngrijirea zilnică a tenului Cremă-Gel Hidratantă SPF 20, iar efectele nu se vor lăsa așteptate. Razele UVA sunt prezente mereu în atmosferă – și în zilele înnorate, chiar și în camerele închise sau în transport, deoarece razele UVA trec prin sticlă. Așadar, contează să ai grijă de pielea ta mereu, nu doar pe plajă. Mai mult decât atât, fața și gâtul sunt zone mai frecvent deschise, deci mai ales ele au nevoie de grijă suplimentară pentru a evita îmbătrânirea prematură (iar aceasta este cauzată, în mare parte, anume de acțiunea UVA). Deoarece formula cremei este lejeră și plăcută, nici nu o vei simți pe piele, știind, însă, că te bucuri de o protecție solară de nădejde.

Razele UVA sunt prezente mereu în atmosferă – și în zilele înnorate, chiar și în camerele închise sau în transport, deoarece razele UVA trec prin sticlă. Așadar, contează să ai grijă de pielea ta mereu, nu doar pe plajă. Mai mult decât atât, fața și gâtul sunt zone mai frecvent deschise, deci mai ales ele au nevoie de grijă suplimentară pentru a evita îmbătrânirea prematură (iar aceasta este cauzată, în mare parte, anume de acțiunea UVA). Deoarece formula cremei este lejeră și plăcută, nici nu o vei simți pe piele, știind, însă, că te bucuri de o protecție solară de nădejde.

Asigură-te că previi îmbătrânirea prematură a tenului, ca să te poți bucura de o piele radiantă, netedă și luminoasă acum, dar și peste 10 ani. Nu ezita să încerci Crema-Gel Hidratantă SPF 20, te va impresiona plăcut, cu siguranță!


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Crema pentru ten cu protecție solară combinată – împotriva radiațiilor UVA și UVB. Descoperă-i beneficiile
Ce nu știai despre protejarea pielii de radiația solară și cum alegi produsul ideal pentru a-ți menține pielea tânără

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii