antioxidant viephenol

De ce ai nevoie să incluzi în rutina zilnică de îngrijire a pielii produse pe bază de Viephenol

Nu ai auzit până acum de Viephenol™? Posibil, pentru că acest complex de antioxidanți inovator abia a fost adăugat în componența produselor pentru îngrijirea tenului. Beneficiile sale, însă, îl fac candidatul perfect pentru a-ți revoluționa rutina de îngrijire a pielii, în special a feței, cea care e prima afectată de îmbătrânirea prematură. 


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Ce este Viephenol™ și ce beneficii are?

Pe scurt, un adevărat elixir al tinereții. Mai detaliat, un complex de antioxidanți inovator, extras din semințe de struguri, saturat cu polifenoli ce protejează de îmbătrânirea prematură a tenului. Efectele benefice ale polifenolilor din struguri se datorează capacității lor de a elimina radicalii liberi. Activitatea lor antioxidantă este superioară altor substanțe cunoscute, utilizate deja pe larg pentru efectele similare, cum ar fi vitamina C, vitamina E și beta-carotenul (o formă a vitaminei A).

Campionul din compoziția Viephenol™ este polifenolul rar întâlnit numit proantocianidină, care aparține familiei flavonoide. Conform studiilor centrului canadian de cercetare Food Research Center proantocianidina deține un efect antioxidant de 20 de ori mai puternic decât vitamina C, fiind, totodată, de 50 de ori mai eficientă decât vitamina E în lupta cu stresul oxidativ. 

În esență, Viephenol™ anihilează radicalii liberi, care sunt molecule cu un electron nepereche și sunt într-o continuă căutare a unui electron pe care-l „fură” de la celulele sănătoase. Când se întâmplă acest lucru, se declanșează o reacție în lanț, deoarece celula sănătoasă din care a fost furat electronul în cauză este acum o celulă deteriorată și tinde să ia particula pierdută dintr-o altă celulă. În concluzie se obține un lanț de molecule deteriorate, iar structura celulară a pielii este slăbită. Regenerarea este perturbată. Pielea devine flască, cu un aspect tern, apar riduri premature și mai ușor se dezvoltă hiperpigmentații inestetice. Pentru a rupe acest lanț este nevoie de substanțe ce lovesc direct în radicalii liberi și îi dau pielii șansa să se reînnoiască și să radieze. În acest scop, în gama Viorica Vie găsești Cremă-Gel Hidratantă SPF 20, bogată în polifenoli ce excelează prin efectul său antioxidant, dar și în ceramide naturale ce hidratează eficient pielea și vine cu filtre lejere de protecție contra razelor ultraviolete.

De ce trebuie să incluzi în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii produse pe bază de Viephenol?

Îmbătrânirea prematură nu este un proces natural, ci e consecința unor factori nocivi ce grăbesc procesul natural de maturizare a organismului. Stresul oxidativ este, practic, combustibilul ce pune pe roate apariția de riduri premature, în timp ce regenerarea pielii este perturbată. Radicalii liberi se pot dezvolta ca urmare a razelor solare, a poluării, a fumului de țigară, a stresului și există chiar și în condițiile unei sănătăți aparent perfecte.

Cu alte cuvinte, un complex antioxidant precum cel din componența Cremei-Gel Hidratante SPF 20 este binevenit în rutina zilnică de îngrijire a celor ce-și doresc o piele radiantă – și la 30, și la 40 de ani, nu doar în fragedă tinerețe. 

Polifenolii din complexul de antioxidanți Viephenol™ luptă activ contra factorilor nocivi (stres, poluare) și stimulează sinteza naturală de colagen și elastină – proteine structurale importante ale pielii, care îi garantează elasticitatea și fermitatea. Blocând formarea nitrozaminelor, polifenolii protejează celulele sănătoase de efectele acestora și restabilește integritatea pielii. Rezultatul este o piele radiantă, ce-și păstrează, în timp, aspectul plăcut, juvenil. 

Viephenol™ reduce, de asemenea, impactul razelor UV, cum ar fi creșterea pigmentării și modificările tonului pielii. Extractul din semințe de struguri este de asemenea util în reglarea secreției de sebum. Aplicarea topică a extractului favorizează vindecarea rănilor, deoarece urgentează regenerarea țesuturilor și oferă o protecție puternică împotriva bacteriilor.

De asemenea, Viephenol™ are proprietăți dovedite în tratamentul eczemei, acneei, sindromului pielii uscate și rozaceei. Îmbunătățind circulația sângelui și protejând celulele de mutații cauzate de acțiunea nocivă a radicalilor liberi, proantocianidinele previn apariția unor creșteri maligne pe piele.

Îți dorești și tu asemenea beneficii pentru tenul tău? Le poți obține fără mult efort, doar completându-ți rutina zilnică de îngrijire cu Crema-Gel Hidratantă SPF 20. Poți explora și restul produselor din gama Viorica Vie, deoarece vine cu multe surprize plăcute pentru tine!

Introdu Crema-Gel Hidratanta SPF 20 în rutina ta zilnică


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Complexul de antioxidanți Viephenol vine cu o formulă absolut inovatoare pentru un plus de frumusețe. Ce beneficii obții
Viephenol – un complex de antioxidanți uimitori, ce te ajută să reduci liniile fine și ridurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii