Skin Face Women

Îmbătrânirea prematură a pielii – cauze și soluții

Îmbătrânirea prematură a pielii este unul dintre cei mai aprigi dușmani ai frumuseții. Ritmul accelerat al vieții moderne și multitudinea de factori nocivi din mediul înconjurător lovesc nemilos în fermitatea pielii și cauzează pierderea elasticității, apariția precoce a ridurilor și un aspect tern al tegumentelor. Aceste efecte sunt extrem de vizibile pe față și gât, zone deschise, ce-s permanent expuse mediului. Ce provoacă îmbătrânirea prematură a tenului și cum poți lupta cu efectele sale neplăcute?


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Principala cauză a deteriorării tegumentelor este acțiunea radicalilor liberi asupra celulelor. Nu este obligatoriu să ai cunoștințe profunde în biologie sau chimie ca să înțelegi cât de dăunători sunt acești mici compuși ce distrug celulele sănătoase, micșorând dramatic capacitatea de regenerare și producția de colagen. Astfel, este facilitat procesul de îmbătrânire celulară, care provoacă riduri premature, subțiază și usucă pielea, declanșând și apariția hiperpigmentației. Problema îmbătrânirii premature a pielii este cu atât mai deranjantă, cu cât nu întreprinzi nimic pentru a-i găsi soluția. Așadar, utilizarea unor antioxindanți pentru ten este vitală, dacă vrei să păstrezi tinerețea pielii, în ciuda factorilor poluanți din jur. Nu știi, însă, pe care să-i incluzi în rutina zilnică de îngrijire, pentru efecte vizibile? Sunt cunoscute pe larg efectele antioxidante ale vitaminei C sau E… dar ce ai zice de un compus nou, de 20 de ori mai puternic decât vitamina C și de 50 de ori mai puternic decât vitamina E?

Complexul antioxidant Viephenol™ , obținut din struguri moldovenești, este o descoperire inovatoare brevetată de Viorica ce intră în componența unui produs nou, Crema-Gel Hidratantă SPF 20. Complexul a fost creat în colaborare cu emeritul savant Ion Prida, doctor în științe tehnice și autorul a peste 100 de brevete în domeniul enologiei, iar ceea ce este uimitor în lista beneficiilor complexului pentru piele este fenomenala sa activitate antioxidantă, net superioară altor antioxidanți cunoscuți, cum ar fi vitamina C, vitamina E și beta-carotenul.

Mai exact, polifenolul din componența complexului, proantocianidina, este „scutul magic” ce protejează pielea de factorii nocivi, contribuie la protejarea țesutului conjunctiv, la formarea și stabilizarea colagenului. Crema pentru față ce conține acest campion între polifenoli restabilește integritatea pielii și îi mărește elasticitatea. 

Greu de ignorat sunt și beneficiile aduse de celelalte ingrediente active din combinația sinergetică – ceramidele naturale ce împiedică pierderea umectanților din tegumente, hidratând pielea și filtrele lejere de protecție solară, ce asigură bariera UV necesară. La pachet cu proprietățile antioxidante ale complexului Viephenol™ obții mai mult decât o cremă de față – obții o soluție eficientă împotriva îmbătrânirii premature a tenului.

Nu ezita să încerci chiar tu Crema-Gel Hidratantă SPF 20 marca Viorica, pentru a te convinge de efectele sale… pe pielea ta.


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Cei mai buni antioxidanți pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Crezi că îi cunoști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii