Pur Beauty Global Awards Viorica Vie

Produsele „Viorica” – în finala prestigiosului concurs „Pure Beauty Global Awards”

Cu pași mici, dar siguri, cucerim lumea! Produsele „Viorica” au fost remarcate în cadrul prestigiosului concurs internațional „Pure Beauty Global Awards” care s-a desfășurat la Londra în luna februarie și a reunit branduri notorii din industria mondială a frumuseții. 

Având drept concurenți 800 de produse de îngrijire a pielii și a părului, cosmetice, de parfumerie etc. din 42 de țări, am reușit să surprindem juriul exigent cu 2 produse din gama „Viorica Vie”. Este o serie cu efect antioxidant intensiv, dezvoltată pe baza invenției Laboratorului „Viorica” – complexul unic ViephenolTM. Spuma Purificatoare pentru ten sensibil „Viorica Vie” s-a impus alături de alte 20 de branduri finaliste la categoria „Natural&Organic”.

Mai exact, bestseller-ul nostru printre soluțiile de curățare a tenului luptă pentru titlul de „Cel mai bun produs nou natural”.  Experții internaționalidin domeniul frumuseții au apreciat formula delicată și totodată generoasă în ingrediente vegetale, dar și efectul antioxidant al acesteia, care se datorează polifenolilor extrași din semințele strugurilor moldovenești.


Spumă purificatoare, Viorica Vie

Formulă lejeră pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Extractul din frunze de coacăz iluminează tenul și minimizează porii.
  • Aloe vera calmează și emoliază tenul iritat.

Corina Pocnea, dermatolog principal, compania „Viorica Cosmetic”: „Această spumă este un produs inovator din mai multe motive. În primul rând, conține un antioxidant rar întâlnit în natură și extrem de eficient în lupta cu îmbătrânirea prematură a tenului – proantocianidina,  pe care o găsim din abundență în strugurii locali. În al doilea rând, soluțiile de curățare a pielii rareori conțin componenți prețioși, precum polifenolii, aceștia din urmă fiind, de regulă, prezenți în formulele cremelor sau ale serurilor. Practic, spuma noastră este mai mult decât o spumă – ea oferă tenului un efect age-preventing încă la etapa de înlăturare a impurităților. Unde mai pui că a fost special concepută pentru a purifica tenul sensibil în mod eficient, dar delicat, menținând echilibrul natural al acestuia. ”

Cel de-al doilea produs finalist este Crema de corp Rejuvenantă din gama „Viorica Vie” care va lupta pentru titlul de „Cel mai bun produs nou de îngrijire corporală”, alături de alte 15 branduri din toată lumea. Efectul său hidratant și nutritiv triplu, precum și acțiunea antioxidantă se datorează exclusiv ingredientelor vegetale, capabile să transforme în mod miraculos aspectul tern și flasc al pielii.


Cremă de corp rejuvenantă

Un remediu intensiv cu efect de nutriție și fermitate.

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă puternică a celulelor pielii și stimulează regenerarea acestora.
  • Uleiul din semințe de struguri şi untul de karite hidratează, hrănesc în profunzime și îmbunătățesc fermitatea.

Vlad Chirtoca, șef Departament Marketing, compania „Viorica Cosmetic”: „Faptul că juriul acestui concurs important pentru industria mondială a frumuseții a catalogat produsele „Viorica Vie” drept unele dintre cele mai bune din lume ne confirmă o dată în plus că rețetele exclusive pe bază de ingrediente vegetale, dezvoltate de compania noastră de-a lungul deceniilor, investițiile recente într-un sistem de cultivare a materiei prime organice, dar și procesul de rebranding, încheiat cu succes acum câțiva ani, au propulsat “Viorica” către un nou nivel. Astăzi, “Viorica” este un brand care are un cuvânt de spus pe piața mondială a produselor fitocosmetice.”

Câștigătorii concursului vor fi anunțați în luna mai. Până atunci, produsele „Viorica Vie” pot fi admirate pe paginile ediției din martie a revistei „Pure Beauty – organizatorul concursului și una dintre cele mai importante surse de informare pentru actorii din industria beauty, cu un auditoriu de 32.000 de cititori.  


Săpunurile naturale care îți vor răsfăța și rejuvena pielea
Sarea de baie – un cadou din natură pentru sănătatea ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii