Viorica Vie Collection

Reinventează frumusețea! Descoperă gama Viorica Vie

Se spune că frumusețea ar fi efemeră, dar numai tu ești în stare să demonstrezi contrariul. Ritualul zilnic de îngrijire a pielii, produsele alese corespunzător, metodele benefice de curățare, tonifiere sau hidratare a tenului – iată câteva mecanisme aflate la îndemâna oricui. Specialiștii noștri au înțeles cât de importantă este grija față de piele, așa că au ales cele mai importante ingrediente de îngrijire a tenului și le-au inclus într-o gamă revoluționară de produse: Viorica Vie

Cu drag, din natură: produsele de îngrijire pe care le meriți

Natura ne-a înzestrat cu toate ingredientele de care are nevoie pielea noastră. Fie că ne referim la vitamine, substanțe antioxidante sau microminerale, toate sunt la îndemâna noastră. Totuși, ar trebui să ținem cont de acțiunile lor.

În cazul gamei de produse Viorica Vie, a fost utilizată pe larg complexul de antioxidanți Viephenol, obținuți din extractul de sâmburi de struguri. Viephenol are scopul de a fortifica celulele pielii, de a preveni îmbătrânirea prematură și de a echilibra bariera tenului.

,,Pielea, la fel ca întreg organismul, beneficiază din plin de activitatea antioxidanților, care au rolul de a preveni fotoîmbătrânirea prin refacerea pielii după acțiunea nocivă a razelor UV și de a reduce ridurile, stimulând sinteza de colagen și neutralizând efectul nociv al radicalilor liberi”, afirmă Corina Pocnea, dermatolog ,, Viorica Cosmetic”. Complexul Viephenol este elementul indispensabil în contracararea efectelor nocive ale radicalilor liberi. Acestea reprezintă rezultatul unor emisii provenite din exterior sau interior, care afectează epiderma, îmbătrânind-o prematur. 

Integrarea corectă a complexului de antioxidanți în ritualul de îngrijire zilnică promite rezultate care îți vor depăși așteptările. Acum ai la dispoziție o linie de produse pentru diferite probleme sau necesități ale pielii: 

 • Fermitate și lifting
 • Piele uscată și deshidratată
 • Pori dilatați
 • Prevenirea îmbătrânirii pielii
 • Protecție UV
 • Pungi și cearcăne
 • Piele sensibilă
 • Piele ternă, cu relief neuniform.

Fiecare produs este adaptat etapei de utilizare, de aceea le poți folosi segmentar sau împreună, ținând cont de etapele de bază: curățare, tonifiere, hidratare, dar și de faze importante, destinate soluționării unor probleme concrete.

De ce avem nevoie de produse de îngrijire cu antioxidanți?

Dermatologul companiei, Corina Pocnea, susține că „antioxidanți neutralizează radicalii liberi – niște  molecule instabile generate de organism sub influența proceselor metabolice, dar și a factorilor externi: toxine, radiația UV, fumat etc. Anume radicalii liberi se fac vinovați de îmbătrânirea organismului: ei atacă și distrug celulele sănătoase din corpul nostru.”

Astfel, gama Viorica Vie devine o adevărată sursă de vitamine, minerale și uleiuri, care conferă pielii și părului strălucirea sănătoasă pe care o merită.

Utilizarea complexului de antioxidanți Viephenol va rezolva deficiențele tenului tău, asigurându-i un echilibru corespunzător cu substanțe nutritive și o imunizare adecvată față de factorii externi. 

Alege forța naturii pentru pielea ta! Încearcă acum produsele Viorica Vie care conțin complexul antioxidant unic ViephenolTM și ingrediente vegetale eficiente!


Descoperă produsele Viorica Vie

PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

PRODUSE PENTRU CURĂȚAREA TENULUI

PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII CORPULUI ȘI PĂRULUI

Sarea de baie – un cadou din natură pentru sănătatea ta
Rosa Nobilis – o colecție selectă de parfumerie pentru femei rafinate

Comments (1)

 1. Alexandru

  La ora actuala este cel mai bun brend!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii