Plant

Relația Frumusețe – Natură

Frumusețea și sănătatea depind de aerul pe care îl respirăm, precum și de mediul care ne înconjoară. Cu părere de rău, însă, noi alegem să-l distrugem zilnic prin acțiunile noastre. 

Ce ar trebui să facem pentru a deveni mai prietenoși cu Natura?

  • Înlocuiți sacoșele din plastic cu cele din stofă! Bunăoară, atunci când mergeți la cumpărături, asigurați-vă că aveți o pungă textilă.
  • Economisiți apa. Atunci când este vorba de igiena orală, economia de apă este primordială. Nu lăsați apa să curgă în zadar.
  • Economisiți energia electrică atunci când nimeni nu privește televizorul sau în momentul în care nimeni nu se află în cameră.
  • Sortați și reciclați ambalajele produselor din plastic.
  • Renunțați la mașină cel puțin o zi pe săptămână și optați pentru mersul pe jos la cumpărături și la locul de muncă. 

Plasticul este unul dintre cele mai toxice deșeuri, deoarece se transformă în microplastic care ajunge în organismul nostru. Un studiu recent a scos la iveală că anual ajungem să inhalăm până la 50000 de particule de plastic. Reciclați ambalajele produselor cosmetice, nu rămâneți indiferenți față de mediu!


Am creat o fermă ecologică cu destinație specială – VioPark – în colaborare cu specialistul nr. 1 din lume în permacultură, Sepp Holzer, cu scopul de a crește varietăți deosebite de plante pure în conformitate cu un sistem special în care nu se folosesc chimicale.

În 2020, ecoplantația a primit oficial certificatul organic atribuit celor peste 35 de varietăți de plante, arbuști și pomi fructiferi.

Aici plantele sunt cultivate în condiții identice cu cele sălbatice. În rezultat plantele curate și sănătoase dobândesc imunitate puternică și proprietăți speciale, ca de exemplu un conținut ridicat de substanțe active, salvestroli medicinali, adaptogeni etc.


Misiunea brandului Viorica este de a demonstra că un produs de îngrijire a pielii este nu doar natural, dar și unul de o eficiență maximă, absolut practic și accesibil. Promovăm legătura noastră cu Natura și ținem enorm la ea. Iată motivul pentru care utilizăm doar cea mai pură materie primă de origine vegetală și doar acele ingrediente sintetice care sunt 100% sigure și inofensive.

Care sunt cele mai periculoase ingrediente sintetice și cum le evităm?

  • Coloranți sintetici: Dacă ați depistat prezența unor coloranți sintetici pe eticheta unui produs cosmetic, să știți că ei sunt nu doar cancerigeni, ci și deosebit de iritanți pentru piele. 
  • Parabeni: Ingrediente sintetice periculoase sunt inclusiv parabenii, încă prezenți în multe produse cosmetice, de la cele low cost la cele profesionale. 
  • Triclosan și Triclocarban sunt agenți antimicrobieni folosiți în numeroase săpunuri și detergenți, care au un impact negativ îndeosebi asupra funcției tiroidiene. Conform unui raport realizat de Comisia Europeană în 2010, folosirea triclosanului oferă mediul propice pentru dezvoltarea bacteriilor rezistente la antibiotice, chiar și la concentrațiile reduse găsite în cosmetice și alte produse. 

Renunță la aceste riscuri și alege doar produse create din ingrediente naturale active! Le regăsești în gama Viorica Vie – un sistem antioxidant unic bazat pe complexul ViephenolTM.


Alege forța naturii pentru pielea ta!

Microgranule de jojoba și untul de karite – ingrediente perfecte pentru îngrijirea tenului pe timp de iarnă
Elevul expertului internațional Sepp Holzer, în vizită la plantația noastră ecologică VIOPARK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii