Elixir Floral Rosa Nobilis

Rosa Nobilis – o colecție selectă de parfumerie pentru femei rafinate

Trandafirii sunt mai mult decât un simbol al romantismului și luxului, ci și un ingredient natural ideal pentru îngrijirea pielii și, evident, parte inerentă din parfumurile sofisticate, adorate de femeile din întreaga lume.  Gama Elixir Floral “Rosa Nobilis” conține câteva produse bazate pe acest component înmiresmat de origine naturală: o cremă de mâini cu textură aerată,  un lapte de corp fin, un parfum cuceritor si un set – cadou. Acum, poți aduce în dar aroma trandafirilor  ce îți va răsfăța mama, sora sau prietena la fiecare utilizare. Pentru că o porție bună de dezmierdare are efecte terapeutice și asupra spiritului, nu doar pentru pielea obosită, gama are scopul de a transforma rutina de îngrijire în momente de răsfăț și alint. 

Fiecare produs din gamă este o porție de beatitudine, capabilă să însenineze ziua și să creeze o atmosferă plăcută. Crema parfumată Elixir Floral Rosa Nobilis te cucerește cu mireasma trandafirului sensual, iar textura sa lejeră este perfectă pentru îngrijirea zilnică a mâinilor. Lăptișorul parfumat Elixir Floral Rosa Nobilis îți învăluie corpul într-o aromă persistentă, iar formula sa mătăsoasă oferă un adevărat răsfăț pielii. Setul cadou Elixir Floral le combină într-un dar universal, cu care nu ai cum să dai greș – trandafirul fiind printre cele mai îndrăgite flori, simbol clasic al frumuseții, eleganței și rafinamentului. Parfumul încântă prin combinația notelor de vârf (o adiere ușoară de citrice) cu cele de mijloc (trandafir cu nuanțe de iasomie și iris) și bază (mosc alb, vanilie). Aroma sa persistă un timp îndelungat schimbându-se subtil și dezvăluind treptat întreaga gamă de accente.

Potrivite pentru orice vârstă și tip de piele, în această gamă se regăsesc doar cele mai utile și solicitate produse pentru îngrijirea corporală. Bazate pe aceeași aromă, ele creează un siaj armonios și se potrivesc de minune, chiar și folosite concomitent. Ori, folosirea aromelor necesită și un bun gust, pentru a nu întrece limitele și a păstra impresia plăcută. Și ce poate fi mai natural, mai atrăgător și mai fermecător decât aroma proaspătă de trandafiri? Evident, conform principiilor companiei Viorica, produsele nu sunt testate pe animale, nu conțin coloranți sintetici și nu conțin substanțe chimice nocive, transmițând însă autentic aroma trandafirilor naturali, adevărat alint pentru simțuri.


Încă nu ai testat o îngrijire sofisticată cu arome și texturi impecabile? Niciodată nu este prea târziu. Adaugă setul Rosa Nobilis în ritualul tău zilnic și experimentează senzații cu totul deosebite.


Reinventează frumusețea! Descoperă gama Viorica Vie
#NUMĂTEMDESOARE: Cum să alegi corect produsele cu protecție solară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii