antioxidant viepheno

Viephenol – un complex de antioxidanți uimitori, ce te ajută să reduci liniile fine și ridurile

Tenul pururi tânăr, care nu-ți trădează vârsta, este visul multor persoane, dar și scopul principal în industria mondială a frumuseții. Maturizarea este un proces natural și, desigur, fiecare dintre noi percepe trecerea timpului în mod diferit. Însă îmbătrânirea prematură a pielii este mai degrabă o urmare a poluanților din mediul înconjurător și a stresului cauzat de ritmul nebun al secolului în care trăim, decât o predispoziție genetică. O îngrijire potrivită este vitală pentru a minimaliza efectele nocive ale vieții moderne. 

Vrei și tu o piele fermă, radiantă, fără riduri premature, pete pigmentare și aspect tern? Antioxidanții sunt soluția. Și nu oricare antioxidanți, ci cei mai concentrați. 


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

 • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
 • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
 • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

Ce antioxidanți să alegi pentru un ten luminos, hidratat și fără semne de îmbătrânire prematură?

Vitamina E și C au fost mult timp lideri în lupta cu stresul oxidativ. Dar, după 3 ani de cercetări asidue și teste minuțioase, în colaborare cu emeritul savant Ion Prida, doctor în științe tehnice și autorul a peste 100 de brevete în domeniul enologiei, a fost descoperită o alternativă mult mai puternică. Viephenol™, obținut după multă muncă în laboratoarele Viorica, este un complex de antioxidanți obținut din extractul din semințe de struguri moldovenești, cu proprietăți net superioare substanțelor folosite pe larg în componența produsele de îngrijire.

Vedeta complexului este proantocianidina –  adevărat „campion” printre polifenoli, rar întâlnit în natură. A fost demonstrat științific că proantocianidina este de 20 de ori mai puternică decât vitamina C și de 50 de ori mai puternică decât vitamina E în ceea ce privește efectul său antioxidant. 

Pentru îngrijirea tenului în gama „Viorica VIE”, bazată pe acest complex, există Crema-Gel Hidratantă SPF 20, cu misiunea de a preveni și combate principalele schimbări ale pielii legate de vârstă. Ea combină câteva beneficii, precum lupta cu stresul oxidativ, hidratarea și protecția contra razelor solare și altele:

 • Fenolii puternici din componența complexului asigură protecția antioxidantă împotriva principalilor factorilor nocivi: stres, fum de țigară, poluare, substanțe chimice din mediu și cosmetica decorativă.
 • Contra radiației solare luptă și filtrele UV, care nu se simt deloc pe piele, dar asigură o barieră eficientă, iar împreună cu celelalte componente uniformizează tonul pielii și îi dau luminozitate.
 • Proantocianidina mai sus menționată stimulează sinteza naturală de colagen și elastină (proteinele structurale importante ale pielii, care îi păstrează tonusul, elasticitatea și fermitatea).
 • Împreună cu ceramidele naturale din crema pentru față, polifenolii asigură hidratarea eficientă, ce rezistă pe parcursul zilei,
 • Crema controlează secreția de sebum și reacțiile inflamatorii / alergiile cutanate. De asemenea, scade șansa dezvoltării petelor pigmentare, eczemei, cuperozei și acneei.

Promițătoare combinație, da? Te poți bucura și tu de beneficiile aduse de Crema-Gel Hidratantă SPF 20, cu condiția să o folosești sistematic, pentru un efect cumulativ. Ai grijă de pielea ta și ea te va răsplăti cu luminozitate și fermitate de invidiat – și acum, și peste zece ani!


Hydrating cream gel SPF20 Viorica Vie

Cremă-Gel Hidratantă SPF20

 • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
 • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
 • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură


De ce ai nevoie să incluzi în rutina zilnică de îngrijire a pielii produse pe bază de Viephenol
Ceramide vegetale – un ingredient cosmetic natural care reface pielea deshidratată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii