Corp

  • Filters
  • Sortează după
    ...
Filters
52 produse
Colecții
Necesitățile pielii
Tip piele
În universul îngrijirii corporale, brandul Viorica redefinește standardele, îmbinând într-un mod armonios știința botanică și experiența dermatologică pentru a crea produse cosmetice care nu doar îți fac pielea mai frumoasa, ci îi conferă și sănătate pe termen lung. Fiecare colecție – Elixir Floral, Viorica Vie, Viorica Îngrijire de Bază, Viorica Essentielle, Nordica și Sensivio – aduce în prim plan formule inovatoare, create pentru a susține și regenera pielea în armonie cu capacitățile sale naturale. Descoperă și tu produsele pentru îngrijirea corpului de la Viorica și începe să crezi în puterea ingredientelor naturale pentru piele!

Produse pentru îngrijirea corporală Viorica – spumă de baie

Dă-ți voie să te relaxezi într-un univers de prospețime și bucurie cu spuma de baie Viorica! Formulele noastre delicate, îmbogățite cu extracte naturale și uleiuri esențiale, transformă fiecare baie într-o experiență de neuitat. Redescoperă plăcerea unui moment de liniște și răsfăț cu spuma noastră de baie!

Produse pentru îngrijirea pielii corpului Viorica – sare de baie

Oferă pielii tale un tratament revigorant cu sarea de baie Viorica. Combinația perfectă de minerale și extracte naturale hrănește și tonifică pielea, oferindu-i o senzație de catifelare și vitalitate. Înmoaie-ți simțurile într-o baie cu sare de baie Viorica și transformă-ți rutina de îngrijire corporală într-un ritual de relaxare!

Produse pentru îngrijirea intimă de la Viorica

Pentru o îngrijire intimă delicată și eficientă, produsele noastre pentru igienă intimă respectă echilibrul natural al zonei intime. Formulele noastre blânde, create cu ingrediente naturale, oferă prospețime și confort, menținând sănătatea pielii în zona delicată. Alege și tu geluri intime calmante sau spumă intimă delicată pentru îngrijirea zonei intime a corpului!

Produse pentru îngrijirea corporală Viorica – lapte de corp

Experimentează răsfățul autentic cu laptele de corp Viorica și învăluie-ți corpul în miresmele suave ale acestor produse din ingrediente naturale! Laptele de corp din această gamă redefinește standardul în materie de hidratare și îngrijire a pielii corpului, și fiecare picătură este o îmbrățișare delicată pentru pielea ta, oferindu-i nutrienții esențiali de care are nevoie pentru a străluci și a se simți sănătoasă.

Produse pentru îngrijirea picioarelor de la Viorica

Picioarele tale merită cea mai bună atenție, iar produsele Viorica pentru îngrijirea picioarelor sunt gândite pentru a le oferi delicatețe. Gama noastră acoperă nevoile  specifice ale pielii picioarelor, asigurându-se că acestea sunt mereu pregătite pentru a te duce acolo unde te poartă pașii.

Produse pentru îngrijirea pielii corpului Viorica – creme de corp

Descoperă luxul unei hidratări intense cu cremele de corp Viorica! Formulele noastre bogate penetrează pielea în profunzime, oferindu-i nutrienții esențiali și hidratarea necesară pentru a-și menține elasticitatea și frumusețea naturală. Alege și tu creme de corp rejuvenante și nutritive din colecția noastră și bucură-te în permanență de o piele catifelată, cu aspect sănătos!

Produse pentru îngrijirea corporală Viorica – geluri de duș

Răsfăță-ți simțurile în fiecare zi cu gelurile de duș Viorica! Aromele delicate și texturile fine transformă fiecare duș într-o experiență senzorială. Curățare delicată, hidratare și prospețime sunt promisiunile noastre pentru pielea ta, așa că te invităm să achiziționezi chiar acum un gel de duș și să simți diferența!

Produse pentru îngrijirea pielii mâinilor Viorica

Mâinile tale spun multe despre tine, așa că oferă-le cea mai bună îngrijire cu produsele Viorica pentru îngrijirea mâinilor! De la cremele hidratante la cremele hrănitoare și regeneratoare, pielea mâinilor tale va fi întotdeauna protejată și răsfățată.

Produse pentru îngrijirea corporală Viorica – săpunuri

Pentru o curățare blândă și o îngrijire eficientă, alege săpunurile Viorica! Formulele noastre cu ingrediente naturale respectă echilibrul pielii, oferind o senzație de prospețime și curățenie. Promitem că te vor încânta atât săpunurile lichide, cât și variantele solide handmade, cu arome naturale!

La Viorica, îți propunem să experimentezi îngrijirea corporală la un alt nivel. Lasă-te învăluită de arome delicate și texturi luxuriante, iar pielea ta va răspunde cu strălucire și sănătate. Descoperă gama noastră variată de produse pentru îngrijirea corpului și transformă-ți rutina zilnică într-un ritual de răsfăț și frumusețe! Alege Viorica – alege frumusețea pielii tale!

Coșul de cumpărături
Wishlist
Recently Viewed
Categorii