Filozofie

BRAND

Creat din plante. Elaborat de dermatologi.

Noi îmbinăm armonios știința botanică cu experiența dermatologică pentru elaborarea produselor cosmetice care îți fac pielea frumoasă și sănătoasă. Lucrând în sinergie cu pielea prin susținerea capacităților acesteia de protecție și regenerare, formulele noastre pe bază de plante oferă o îngrijire eficientă cu rezultate de lungă durată.

EFICIENT

CONFIRMAT PRIN
STUDII CLINICE

SIGUR

FĂRĂ 1900+
SUBSTANȚE CHIMICE NOCIVE

NATURAL

PLANTE MEDICINALE
DIN ECOFERMA
VIOPARK

MISIUNE

Credem în puterea ingredientelor active din plante și în beneficiile superioare aduse pielii, pe care le pot oferi atunci când sunt folosite corect. Creăm produse cosmetice care combină tot ce e mai bun din cele două domenii – ingrediente naturale și eficiență susținută profesional.

Misiunea noastră este de a demonstra că un produs de îngrijire a pielii, care este nu doar natural, dar și de o eficiență maximă, este absolut posibil și accesibil.

De ce pielea ta are nevoie de plante, nu de sintetice?

INGREDIENTE PURE

Folosim doar cea mai pură materie primă de origine vegetală (fără reziduuri de pesticide, erbicide și îngrășăminte artificiale) și doar acele ingrediente sintetice care sunt 100% sigure și inofensive.

UTILIZĂM
  • Uleiuri naturale și extracte vegetale ecologice
  • Vitamine vegetale sau identic vegetale
  • Ingrediente vegetale elaborate prin aplicarea tehnologiilor avansate
AM RENUNȚAT LA
  • Substanțe chimice toxice
  • Ingrediente agresive și iritante
  • Ingrediente fără proprietăți demonstrate
CELE MAI STRICTE STANDARDE

Pe lângă cele peste 1 300 de ingrediente dăunătoare interzise în Uniunea Europeană în producerea de cosmetice, am renunțat binevol la un șir de componente care, potrivit echipei noastre dermatologice, sunt nesigure și pot afecta sănătatea.

1900+

componente dăunătoare interzise în producerea cosmeticelor Viorica

Am exclus complet utilizarea urmatoarelor ingrediente chimice în produsele noastre: parabeni, coloranți sintetici, triclosan și triclocarban, ftalați, hidrochinonă, gudron de cărbune, oxybenzone, compuși de aluminiu, clorid stearalkonium, fumarați, copolimeri pvp/va, granule de polietilenă.
În produsele noastre se folosesc mai puțin de 1% de arome sintetice.
Nu le testăm niciodată pe animale!

PROPRIA ECO-PLANTAȚIE

Am creat o fermă ecologică cu destinație specială – VioPark – în colaborare cu specialistul nr. 1 din lume în permacultură, Sepp Holzer, cu scopul de a crește varietăți deosebite de plante pure în conformitate cu un sistem special în care nu se folosesc chimicale.

În 2020, ecoplantația a primit oficial certificatul organic atribuit celor peste 35 de varietăți de plante, arbuști și pomi fructiferi.

Aici plantele sunt cultivate în condiții identice cu cele sălbatice. În rezultat plantele curate și sănătoase dobândesc imunitate puternică și proprietăți speciale, ca de exemplu un conținut ridicat de substanțe active, salvestroli medicinali, adaptogeni etc.

CUM SUNT CREATE PRODUSELE NOASTRE

Cercetarea științifică și dezvoltarea produselor

Echipa noastră de dermatologi, fitochimiști și tehnologi desfășoară cercetări și elaborează produse. Acest proces complex poate dura până la 5 ani.

Cultivarea materiei prime și recoltarea manuală

Cultivăm varietăți special selectate de plante în propria noastră fermă ecologică, care ulterior sunt culese manual.

Extracția substanțelor active

Folosind tehnologii speciale, extragem cele mai eficiente substanțe din plante și colaborăm cu principalele laboratoare din lume pentru a crea ingrediente active din plante.

Produsul finit

Producem produsul cosmetic finit și îl ambalăm într-un ambalaj convenabil și practic elaborate de noi.

Controlul și testarea calității

Testăm produsele finite și toate ingredientele în propriul nostru laborator de control al calității și în agențiile specializate. În acest fel suntem absolut siguri de eficacitatea și calitatea produselor noastre.

Coșul de cumpărături
Wishlist
Recently Viewed
Categorii