Oprește timpul cu gama Viorica Vie Anti-Age

Viorica Vie Anti-Age este o gamă inovatoare de produse pentru îngrijirea tenului, dezvoltată la nivel profesional pe bază de ingrediente anti-îmbătrânire de înaltă tehnologie. Formulele multifuncționale unice combat în mod eficient semnele vizibile ale trecerii timpului, făcând pielea matură mai fermă, mai netedă și, în mod incontestabil, mai tânără.”

Corina Pocnea,
dermatolog principal „Viorica-Cosmetic”

un complex antioxidant unic obținut din semințele de struguri cultivați pe teritoriul Republicii Moldova. Este deosebit de bogat în proantocianidină — un polifenolextrem de puternic și rar întâlnit în natură, a cărui acțiune antioxidantă o depășește pe cea a Vitaminei C de 50 de ori, iar a Vitaminei E — de 20 de ori.


Netezirea ridurilor*

O formulă „inteligentă” care are grijă de zona ochilor 24/24.Hidratează intensiv timp de 12 ore, estompează ridurile mimice fine și îmbunătățește elasticitatea pielii. Potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel senibil.


* Сonfirmat prin teste instrumentale sub control dermatologic


Netezirea ridurilor*

Formulă ultraeficientă pentru combaterea semnelor vizibile ale îmbătrânirii tenului. Hidratează intensiv, sporește fermita-tea și elasticitatea pielii, reconturează ovalul facial. Potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.


* Сonfirmat prin teste instrumentale sub control dermatologic


Netezirea ridurilor*

Formulă complexă pentru refacerea profundă a tenului matur în timpul somnului. Accelerează sinteza de colagen, hidratează și hrănește intensiv pielea, estompează ridurile. Potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.


* Сonfirmat prin teste instrumentale sub control dermatologic

Introdu în rutina ta zilnică la apariția primelor semne de îmbătrânire pentru a câștiga în luptă cu timpul!

Reviews Viorica Vie Anti Age
Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii