Politica Privind Returnarea Produselor

Dreptul de retragere
Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de Client, intra în posesia fizică a produselor.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat să notifice Viorica Cosmetic intenția sa de a returna produsele achiziționate printr-o comunicare telefonica +40740115116 sau prin trimiterea unui e-mail la: contact@viorica.eu, în termen de maximum 14 zile de la primirea produselor.

Efectele retragerii
În cazul în care Clientul își exercită dreptul de retragere, trebuie să returneze produsele în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate documentele care l-au însoțit: cutii, etichete, instrucțiuni/alte documente (dacă există) etc.) în termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a notificat Viorica Cosmetic despre intenția de retragere din contract.

Înapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, inclusiv costurile livrării, în cel mult 14 de zile de la data la care ne-ați comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitându-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul că un Client a ales altă modalitate de livrare decât modalitățile de livrare standard oferite de Viorica Cosmetic, achitată de către client, nu se rambursează. Viorica Cosmetic poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele. În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeași stare în care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit după desigilat, dacă nu este în aceeași condiție în care a fost livrat sau dacă este deteriorat. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că produsele au fost desigilate, ca sunt cele comandate și corespund cerințelor dvs., aceste produse nemaiputând fi returnate către Viorica Cosmetic si nemaiputând face obiectul dreptului de retragere de către Client.

Pentru produsele achiziționate ca parte a unei promoții, returul se poate efectua doar pentru întreaga comandă, la preț întreg. Nu se acceptă retururi parțiale, ci doar integrale. De exemplu, dacă ați achiziționat 3 produse într-o ofertă de tipul 2=3, unde ați plătit pentru 2 produse și al treilea a fost oferit gratuit, nu se acceptă returnarea unui singur produs sau a două produse. Se acceptă doar returul întregii comenzi, conform condițiilor menționate anterior. Dacă produsele au fost procurate la reducere și se optează pentru retur, acesta se va face la prețul întreg al produselor.

Excepție: Produsele care prezintă defecte pot fi returnate individual, conform politicii noastre de returnare pentru produse defecte.

Coșul de cumpărături
Wishlist
Recently Viewed
Categorii