Termeni si Conditii

Termeni legali

 

Serviciu WWW.VIORICACOSMETIC.RO este oferit de S.C. VIORICA COSMETIC S.R.L. cu sediul in str. Costache Negri Nr. 60, Iasi, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J22/2448/2016, avand Cod Unic de Inregistrare RO36744664, denumita in continuare societate.

DEFINITII GENERALE

CONTINUT are urmatoarea definitie:
-toate informatiile de pe WWW.VIORICACOSMETIC.RO  care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
-continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre VIORICA COSMETIC prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
-orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al S.C. VIORICA COSMETIC S.R.L. UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
-informatii legate de produsele si/sau preturile practicate de VIORICA COSMETIC intr-o anumita perioada;
-informatii legate de produsele si/sau preturile practicate de catre un tert cu care VIORICA COSMETIC are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
-date referitore la VIORICA COSMETIC, sau alte date privilegiate ale acesteia

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile publice disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre VIORICA COSMETIC si acesta.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre VIORICA COSMETIC si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor oferite de VIORICA COSMETIC si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI
DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, si/sau promotiilor desfasurate de catre VIORICA COSMETIC intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea VIORICA COSMETIC cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre VIORICA COSMETIC catre Client indiferent de modalitatea de livrare.
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 art.

I. POLITICA GENERALA

 1. ServiciulAcest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre VIORICA COSMETIC si acesta.

  1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
  1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public  WWW.VIORICA COSMETIC.RO
  1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, VIORICA COSMETIC sau oricarui tert cu care VIORICA COSMETIC are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
  1.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
  – Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de VIORICA COSMETIC prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea VIORICA COSMETIC de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea VIORICA COSMETIC.
  – VIORICA COSMETIC va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
  1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze VIORICA COSMETIC, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la VIORICA COSMETIC destinate acestui scop.
  1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de VIORICA COSMETIC.

  2. Continut

  2.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a VIORICA COSMETIC sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care VIORICA COSMETIC detine licenta de utilizare si/sau publicare.
  2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de VIORICA COSMETIC, includerea oricarui continut in afara siteului www.vioricacosmetic.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al VIORICA COSMETICasupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al VIORICA COSMETIC.
  2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre VIORICA COSMETIC si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea VIORICA COSMETIC cu referire la acel continut.
  2.4. In cazul in care VIORICA COSMETIC confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea VIORICA COSMETIC pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
  2.5. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea VIORICA COSMETIC si/sau al angajatului VIORICA COSMETIC care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  2.6. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

  3. Contact

  3.1. VIORICA COSMETIC publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
  3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite VIORICA COSMETIC sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
  3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea VIORICA COSMETIC de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
  3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate VIORICA COSMETIC se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si VIORICA COSMETIC, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea VIORICA COSMETIC in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
  3.5. VIORICA COSMETIC isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

  4. Buletin informativ/Newsletter

  4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
  4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului informative pot si vor fi folosite de catre VIORICA COSMETIC in limitele Politicii de confidentialitate.
  4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:
  – Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
  – Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
  – Prin contactarea VIORICA COSMETIC, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
  4.5. VIORICA COSMETIC isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea VIORICA COSMETIC, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
  4.6. VIORICA COSMETIC nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al VIORICA COSMETIC, la momentul expedierii buletinului.

  5. Politica de vanzare online

  5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
  5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
  5.3. VIORICA COSMETIC poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
  5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
  5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, VIORICA COSMETIC isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

  6. Produse 

  6.1. VIORICA COSMETIC poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care VIORICA COSMETIC are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
  6.2. Produsele achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
  6.3. VIORICA COSMETIC poate limita capacitatea de achizionare a unor produse disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
  6.4. Toate preturile aferente produselor prezentate pe site includ TVA ( 19 % ).
  6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
  6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea VIORICA COSMETIC, acestea fiind cu titlu de prezentare.
  6.7. In descrierea produselor VIORICA COSMETIC isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

  7. Valabilitatea ofertelor

  7.1. VIORICA COSMETIC isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
  7.2. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
  7.3. Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
  7.4. Pretul de achizitie al produselor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
  7.5. Pretul de achizitie al produselor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
  7.6. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
  7.7. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin contract, conform art. 13.

  8. Comanda online

  8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
  8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
  8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca VIORICA COSMETIC poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de VIORICA COSMETIC, in functie de scop/situatie:
  – Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
  – Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
  – Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
  8.4. VIORICA COSMETIC poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
  – datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
  – activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea VIORICA COSMETIC si/sau partenerilor acestuia
  – fara nicio justificare.
  8.5. Clientul nu poate renunta la o comanda efectuata.
  8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate si VIORICA COSMETIC informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
  8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea VIORICA COSMETIC, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
  8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
  8.9. Validarea comenzii si livrarea acesteia se face doar daca:
  -Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
  -Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
  -Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)

  9. Comanda telefonica 

  9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant VIORICA COSMETIC. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

  10. Contract si finalizare

  10.1. VIORICA COSMETIC va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client.
  10.2. VIORICA COSMETIC va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda.
  10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea VIORICA COSMETIC, devine Contract onorat.

  11. Transport

  11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

  12. Calitate si garantii

  12.1. Calitatea si conformitatea oricarui produs sau serviciu furnizat de catre VIORICA COSMETIC, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.
  12.2. VIORICA COSMETIC nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs disponibil spre achizitionare pe site.

  13. Returnarea produselor

  13.1. Clientul VIORICA COSMETIC poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
  – Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site
  – Coletele ce prezinta deteriorari severe
  – Produsele au fost livrate gresit
  – Produsele care au marimi eronat comandate
  – Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 34 / 2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34 / 2014.
  13.2. Clientul este obligat sa notifice VIORICA COSMETIC , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa , in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor.
  13.3. Clientul VIORICA COSMETIC nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (produsul este folosit, nu are toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Avand in vedere specificul produselor comercializate , respectiv produse cosmetice, nu pot fi acceptate la retur din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena , produsele care au au fost utilizate sau desigilate de consumator.
  13.4. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului. VIORICA COSMETIC ramburseaza sumele mentionate folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursarii. VIORICA COSMETIC nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferita de VIORICA COSMETIC . Cu exceptia cazului în care VIORICA COSMETIC s-a oferit sa recupereze el însusi produsele, în cazul contractelor de vânzare, VIORICA COSMETIC poate amâna rambursarea pâna la data receptionarii produselor care au facut obiectul vânzarii sau pâna la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre VIORICA COSMETIC , luându-se în considerare data cea mai apropiata. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
  13.5. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client pentru returnarea produselor, nu se ramburseaza.
  13.6. Premiile sub forma de voucher, sau produse VIORICA COSMETIC , castigate in urma concursurilor desfasurate de VIORICA COSMETIC , nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie), sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.
  13.7. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
  13.8. Atunci când consumatorul îsi exercita dreptul de retragere dupa transmiterea cererii în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8) din O.G. 34 / 2014, consumatorul plateste catre VIORICA COSMETIC o suma proportionala cu ceea ce s-a furnizat pâna la momentul în care consumatorul a informat VIORICA COSMETIC cu privire la exercitarea dreptului de retragere, în raport cu acoperirea totala a contractului. Suma proportionala care trebuie platita catre VIORICA COSMETIC de catre consumator este calculata pe baza pretului total convenit în contract.

  14. Frauda si SPAM

  14.1. VIORICA COSMETIC nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
  14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre VIORICA COSMETIC a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi.
  14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
  14.4. VIORICA COSMETIC declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele VIORICA COSMETIC.
  14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa VIORICA COSMETIC asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
  14.6. VIORICA COSMETIC nu promoveaza SPAM-ul.
  14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.
  14.8. Comunicarile realizate de catre VIORICA COSMETIC prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
  14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau VIORICA COSMETIC si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
  – de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
  – de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre VIORICA COSMETIC catre Utilizator / Client
  – de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
  – de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre VIORICA COSMETIC catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

  15. Limitare de responsabilitate

  15.1. VIORICA COSMETIC nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
  15.2. VIORICA COSMETIC nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.
  15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre VIORICA COSMETIC, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii VIORICA COSMETIC, conform detaliile de contact, astfel incat VIORICA COSMETIC sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
  15.4. VIORICA COSMETIC nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al VIORICA COSMETIC.
  15.5. VIORICA COSMETIC nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
  15.6. VIORICA COSMETIC este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al VIORICA COSMETIC, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
  15.7. VIORICA COSMETIC nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
  – serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
  – serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
  – produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
  15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

  16. Forta majora si cazul fortuit

  16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
  16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
  16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
  16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
  16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art.

  17. Litigii

  17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre VIORICA COSMETIC Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii de utilizare”.
  17.2. Orice disputa cu referire la prezentele „Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si VIORICA COSMETIC se va rezolva pe cale amiabila.
  17.3. VIORICA COSMETIC nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
  17.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si VIORICA COSMETIC sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
  17.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  17.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

  18. Dispozitii finale

  18.1. VIORICA COSMETIC isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
  18.2. VIORICA COSMETIC nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
  18.3. VIORICA COSMETIC isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

II. Politica de confidentialitate

VIORICA COSMETIC colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:
-validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
-rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la produsele achizitionate de catre acesta;
-pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;
-trimiterea de buletine informative periodice (newslettere), in format exclusiv electronic;
-contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
-contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
-scopuri statistice.

VIORICA COSMETIC poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre VIORICA COSMETIC pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.
Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Politica de confidentialitate VIORICA COSMETIC se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. VIORICA COSMETIC nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

VIORICA COSMETIC se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

VIORICA COSMETIC garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. VIORICA COSMETIC nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC VIORICA COSMETIC SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@vioricacosmetic.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

 

Politica confidiantilitate

Incepand cu 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislative unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

VIORICA COSMETIC SRL cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, dorim sa va furnizam toate informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului WWW.VIORICACOSMETIC.RO, clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Aceasta Politica promovata de WWW.VIORICACOSMETIC.RO are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip loaptop, calculator, smartphone, tableta, etc. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in termenii si conditiile generale, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO.

In accord cu cerintele legislatiei in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, WWW.VIORICACOSMETIC.RO administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii produselor VIORICA COSMETIC.

1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

WWW.VIORICACOSMETIC.RO colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:
a. Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-l WWW.VIORICACOSMETIC.RO
b. Activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, respectiv vanzari online pe website-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica.
c. Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor WWW.VIORICACOSMETIC.RO, desfasurarea companiilor promotionale,transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.
d. Activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO.
e. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

a. Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO: nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, sex, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO, alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip cookies. Pentru mai multe informatii legate de cookie-uri, va rugam consultati Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibila la urmatorul link http://www.vioricacosmetic.ro/content/7-politica-de-utilizare-cookie-uri

b. Pentru activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, respectiv vanzari online pe website-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica: nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), numar telefon, e-mail, sex, date bancare, in scopul efectuarii platii, adresa de livrare.

c. Pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor WWW.VIORICACOSMETIC.RO, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului: nume si prenume, sexul, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta). In plus, WWW.VIORICACOSMETIC.RO prelucreaza date constand in codul numeric personal si seria si numarul actului de identitate strict pentru identificarea castigatorilor campaniilor promotionale si pentru conformarea cu cerintele legislatiei fiscal in cazul in care acest lucru este solicitat de legislatia fiscala. De asemenea, unele din aceste date sunt necesare ca indentificator unic al persoanei in functie de tipul concursului/promotiei/simularii ori jocului la care participa.

d. Pentru activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO): nume si prenume, sexul, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta) sau alte date care rezulta din evaluarea produselor de catre clienti.
In plus, WWW.VIORICACOSMETIC.RO prelucreaza date referitoare la: cod numeric personal, serie si numar act identitate, date bancare, doar pentru situatiile in care intervin inlocuiri sau retur de produse.

e. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea.

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca WWW.VIORICACOSMETIC.RO sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea WWW.VIORICACOSMETIC.RO de a va furniza respectivele servicii, informatii, de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, WWW.VIORICACOSMETIC.RO poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari: partenerilor contractuali ai WWW.VIORICACOSMETIC.RO (cum este cazul companiilor cu care WWW.VIORICACOSMETIC.RO se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre), furnizori de servicii (de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii), inclusiv entitati care asista WWW.VIORICACOSMETIC.RO in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acelasi grup cu WWW.VIORICACOSMETIC.RO precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.

WWW.VIORICACOSMETIC.RO ia toate masurile necesare pentru a asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate in mod adecvat indiferent de locul in care sunt transferate.

Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO acceptati (in masura in care un acord din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:
– sa fie incluse in baza de date WWW.VIORICACOSMETIC.RO si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO, inclusiv afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus; acest consimtamant include si prelucrarea datelor legate de locatia echipamentului dvs, conform celor mentionate mai sus.
– sa poate fi transferate de catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara, conform informatiilor de mai sus, pentru desfasurarea de catre acestea de activitati proprii legate de promovare si marketing si alte activitati conexe acestora.

Prin completarea datelor in formularul pus la dispozitie de catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO, utilizatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a WWW.VIORICACOSMETIC.RO si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO sau entitatile care formeaza brandul VIORICA COSMETIC si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Beneficiarul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO entitatilor care formeaza brandul VIORICA COSMETIC.

4. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

• de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
• de acces la datele dvs. cu caracter personal;
• de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
• de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
• de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii – in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
• de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai:
• Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
• Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
• Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
• Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO la adresa de mail office@vioricacosmetic.ro sau ne puteti scrie la urmatoarea adresa: VIORICA COSMETIC SRL, str. Costache Negri Nr. 60, Iasi.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa VIORICA COSMETIC SRL, str. Costache Negri Nr. 60, Iasi, sau prin transmiterea unui email la adresa email office@vioricacosmetic.ro, va oputeti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: – o data pe an, sa vi se confirme conform legii, faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; – sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise; – sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare) – sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Puteti sa va opuneti oricand si fara justificare, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO, prin mail sau posta la adresele mentionate mai sus, a unei solicitari scrise, datate si semnate in acest sens. In acest caz, solicitarea dumnevoastra va fi inaintata catre departamentul specializat al WWW.VIORICACOSMETIC.RO care gestioneaza aceste solicitari; este posibil sa primiti un mesaj prin care se confirma ca optiunea dumneavoastra a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.

De asemenea, puteti sa va opuneti oricand, din motive intemeiate si legitime, conform legii, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul prelucrarii de catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO, cu exceptia cazului in care exista prevederi legale contrare.

Persoanele fizice pot cere ştergerea datelor personale dacă acestea au fost prelucrate ilegal, fără consimţământul acestora sau dacă datele nu mai sunt necesare scopului în care au fost prelucrate iniţial.
În cazul dreptului de a fi uitat, a fost avută în vedere în special prelucrarea datelor în mediul on-line. Dreptul de a fi uitat nu este unul absolut – vor fi analizate întotdeauna circumstanţele specifice fiecărui caz în parte. Regulamentul permite păstrarea în continuare a datelor cu caracter personal în cazul în care aceasta este necesară pentru respectarea libertăţii de exprimare şi a dreptului la informare, pentru respectarea unei obligaţii legale, pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau care rezultă din exercitarea autorităţii publice cu care este învestit operatorul, din motive de interes public în domeniul sănătăţii publice, în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare ştiinţifică sau istorică ori în scopuri statistice sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă.

5. Prevederi speciale legate de minori

WWW.VIORICACOSMETIC.RO nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita se acorda de catre WWW.VIORICACOSMETIC.RO pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate.

WWW.VIORICACOSMETIC.RO nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

Minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul WWW.VIORICACOSMETIC.RO, ori participarea la concursuri sau campanii ale WWW.VIORICACOSMETIC.RO, decat daca aceasta se realizeaza in numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului in cauza, conform legii.

Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona produse sau servicii si solicita si primi comunicatii de la WWW.VIORICACOSMETIC.RO numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.

6. Durata prelucrarii datelor

Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare. Exceptie: Pentru datele declarate in cadrul serviciului call center, durata prelucrarii datelor este de 5 ani, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie. De asemenea, WWW.VIORICACOSMETIC.RO poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.

7. Alte informatii

Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.

La incheierea operatiunilor de prelucrare, datele inregistrate vor putea fi transferate, integral ori partial, oricarei alte persoane juridice cu respectarea legislatiei speciale in vigoare, in conditiile in care acestea vor fi folosite in scopuri similare cu cele prevazute in acest document.

Masurile luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

WWW.VIORICACOSMETIC.RO garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este dotat şi care este furnizat de firme terţe producătoare de programe de calculator. Deşi WWW.VIORICACOSMETIC.RO a luat măsuri de securitate pentru a preveni pierderea datelor, utilizarea incorectă sau necorespunzătoare şi accesul neautorizat, nu se poate garanta securitatea absolută a datelor transferate pe internet.

Masurile aplicate de WWW.VIORICACOSMETIC.RO cu privire la securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal respecta dispozitiile legale si sunt urmatoarele:

1. Identificarea si autentificarea colaboratorilor WWW.VIORICACOSMETIC.RO , prin introducerea unui cod de identificare de la tastatură (un şir de caractere), care actioneaza sub autoritatea societatilor care formeaza denumirea de brand VIORICA COSMETIC si carora li s-a recunoscut drept de acces la bazele de date cu caracter personal.
2. Compartimentul care asigură suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri excepţionale.
3. Colaboratorii societatilor care alcatuiesc denumirea de brand VIORICA COSMETIC vor fi in mod special desemnati si autorizati pentru operaţiile de colectare şi introducere de date cu caracter personal într-un sistem informaţional.
4. Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de către utilizatori autorizaţi desemnaţi in mod special.
5. Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal sunt instruiţi de către operator asupra confidenţialităţii. Utilizatorii sunt obligaţi să îşi închidă sesiunea de lucru atunci când părăsesc locul de muncă.
6. Orice date cu caracter personal tiparite pe format fizic, vor fi stocate si arhivate intr-o incapere inchisa cu cheie cu acces restrictionat.
7. In scopul mentinerii securităţii prelucrării datelor cu caracter personal (în special împotriva viruşilor informatici) operatorul ia măsuri care constau în:
– interzicerea folosirii de către utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase;
– informarea colaboratorilor care au acces la bazele de date în privinţa pericolului privind viruşii informatici;
– implementarea unor sisteme automate de devirusare şi de securitate a sistemelor informatice;
– Criptarea datelor prin certificat de securitate SSL pentru criptarea informatiilor care circulă prin canalele din internet intre site si utilizatorul sau.

WWW.VIORICACOSMETIC.RO depune toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu şi atunci, dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

 

 

 

Plata:

Comanda se achită la livrare, către reprezentantul curierului DPD Curier, în funcție de metoda de livrare aleasă.

Pentru sumele achitate reprezentantului curierului trebuie să primiți chitanță!

Asigură-te că produsul sau produsele ajung la tine și că le plătești dupa verificarea integrității coletului.

 

 

Politica de retur

 

 

Va rugam sa ne transmiteti intentia dvs. de retur la adresa de e-mail comenzi@vioricacosmetic.ro

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat , in functie de preferintele clientului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.

Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare). Produsele vor fi returnate în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție. Returnarea unui produs fără ambalajul acestuia sau fără accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor menționate mai jos. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc.. fara ca acestea sa fie aduse la conformitate.

Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata online vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

Diminuarea valorii bunurilor returnate (Conform O.U.G. Nr. 34/2014 Art. 14, Alin. 3)

Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță consumatorul nu are posibilitatea de a vedea bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage. Din același motiv, consumatorului i se permite să testeze și să verifice bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor.

Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul trebuie să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real. De exemplu: consumatorul trebuie doar să probeze un articol de îmbrăcăminte, nu să îl poarte la diverse ocazii. Produsele electronice și electrocasnice se probează numai prin pornirea și oprirea acestora, NU prin folosirea acestora în scopul în care au fost produse. Prin urmare, în timpul perioadei de retragere, consumatorul trebuie să mânuiască și să inspecteze bunurile cu grija necesară.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

Manipulările acceptate pentru determinarea naturii, calității și funcționării bunurilor sunt: – dezambalarea fără distrugerea sau deteriorarea ambalajelor originale, urmand instructiunile pentru despachetare (acolo unde producatorul indica modul de manipulare ) fara deteriorarea ambalajului, produsului sau accesoriilor;
– inspectarea vizuală, tactilă și olfactivă (atunci când nu se încalcă prevederile de mai jos) a produselor;
– în cazul produselor care nu necesită montarea de accesorii consumabile sau racordarea la alte utilități decât energia electrică se permite alimentarea numai cu energie electrică și pornirea/oprirea acestora;
– în cazul produselor care necesită montarea de accesorii sau racordarea la alte utilități decât energia electrică (de ex.: apă, gaz metan, aer comprimat etc.) se permite alimentarea numai cu energie electrică și pornirea/oprirea acestora și nu se permite montarea accesoriilor consumabile.

Daca un consumator își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a bunurilor, consumatorul răspunde pentru eventuala diminuare a valorii bunurilor.

Acţiuni neacceptate care duc la diminuarea valorii produsului returnat sau pierderea dreptului de retragere:
– folosirea aparatelor electronice sau electrocasnice în orice alt mod decât testarea prin pornirea/oprirea aparatului;
– ruperea sigiliilor și a etichetelor;
– ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale (ambalajele originale fac parte integrantă din produs);
– zgârierea, murdărirea, pătarea, impregnarea produselor cu substanțe externe;
– desigilarea accesoriilor consumabile (de ex. cartușe de cerneală, toner etc.)
– desigilarea produselor alimentare, cosmetice, de îngrijire personală, de curățenie, produselor pentru copii și nou-născuți sau de lenjerie intimă.

Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate în cutia produsului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din produs. Ca urmare atunci când returnați un produs aveți obligația de a-l returna cu ambalajul original nedeteriorat, protejat prin înfoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat în cutie din carton (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.) și împreună cu toate accesoriile acestuia.

În cazul retragerii din contract, consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipularea bunurilor, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării bunurilor. În cazul în care bunul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii bunurilor.

Înainte de a returna produsul vă rugăm să protejați ambalajul original cu folie pentru ambalat din plastic sau cu o cutie din carton. Nu tăiați ambalajul original și nu lipiți etichete sau scotch pe acesta.

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Refurbished. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

Valoarea produselor cu ambalajul original deteriorat (carton șifonat și/sau rupt și/sau tăiat și/sau găurit și/sau ud și/sau cu urme de etichete, bandă adezivă, pix, marker etc.) se diminuează cu valoarea aducerii la conformitate.

Valoarea produselor cu ambalajul original lipsă sau incomplet (de exemplu: suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) se diminuează conform valoarii aducerii la conformitate.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea proceduri de returnare supusa unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.

Diminuarea se aplica intre 10%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor modificate.
– produsul returnat trebuie să fie însoțit de certificatul de garanție în original, dacă acesta este emis de producător/distribuitor.
– daca produsele returnate au fost insotite de eventuale bonusuri/cadouri, trebuie returnate si acestea. In caz contrar, valoarea acestora se diminueaza din valorea returului.
– daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul pe toate, va rog sa va asigurati ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Consumatorul nu îşi poate exercita dreptul de retragere pentru furnizarea de bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator: produse alimentare, produse cosmetice, produse de lenjerie, produse electronice care au intrat in contact cu pielea/parul/cavitatea bucala ( din motive de igiena, acestea se accepta retur NUMAI dupa aducerea la conformitate prin inlocuirea elementelor ce au intrat in contact cu pielea/parul/cavitatea bucala) etc.

Următoarele categorii de produse NU se pot returna decat sigilate:
1. Produse de îngrijire personală, cosmetice, parfumuri;
2. Produse pentru igiena intimă (absorbante, irigatoare, gel intim,reserve periute de dinti, etc.) și igiena dentară (periuțe de dinți, irigatoare bucale etc.)
3. Birotica și papetărie;
4. Produse pentru copii și nou-născuți (scutece și hrană, igienă și îngrijire etc.);
5. Articole pentru gravide (accesorii maternitate și cosmetice gravide etc.);
6. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
7. Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Produse excluse, fara drept de returnare

 1. a) produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar
  b) produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid
  c) produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta
  d) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator – anumite produse din categoria INGRIJIRE PERSONALA, MAMA SI COPILUL sau SPORT SI FITNESS care se folosesc pentru igiena / ingrijire corporala sau pentru alimentatie.
  e) produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente
  f) inregistrari audio, video, sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate
  g) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport materialAceste exceptii se aplica conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.

Date returnare

Returnarea se va face conform datelor de mai jos :
Viorica Cosmetic SRL Adresa: str. Costache Negri Nr. 60, Iasi
Telefon: 0770533744 ,
E-mail: comenzi@vioricacosmetic.ro
Program de lucru: Luni – Vineri 09:00 – 16:00

Expeditorul raspunde cu privire la corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB), cat si de ambalarea corecta si etichetarea coletelor. Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalate intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului. Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren.

Termenul de procesare al unei returnari, din momentul livrarii coletului de catre firma de curierat, poate fi de 72 de ore. Returnarile prin curierat rapid nu se vor face cu ramburs. Returnarea sumelor de bani achitate se vor realiza ulterior prin transfer bancar.

 

Cookie

 

 1. Politica de utilizare cookies valabila incepand cu data 11.06.2018
  Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de S.C. Viorica Cosmetic S.R.L. sediul social in Str. Costache Negri, Iasi, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J22/2448/2016,avand Cod Unic de Inregistrare RO36744664, denumita in continuare „VIORICA COSMETIC”.2. Ce este un cookie?
  Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe dispozitivul utilizatorului).

  3. La ce sunt folosite cookies?
  Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile VIORICA COSMETICpentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

  4. Administrarea cookie-urilor
  Puteți administra cookie-urile direct din browserul dumneavoastră internet:
  – Setări cookie în Chrome: Google Chrome
  – Setări cookie în Firefox: Mozilla Firefox
  – Setări cookie în Edge: Microsoft Edge
  – Setări cookie în Internet Explorer: Microsoft Internet Explorer
  – Setări cookie în Opera: Opera
  – Setări cookie în Safari: Apple Safari
  In cazul in care browserul dvs. nu este gasit in lista, va rugam sa vizitati site-ul dezvoltatorului respectivului browser.

  Pentru a citi mai multe despre utilizarea și administrarea cookie-urilor, recomandăm să consultați aceste adrese web:
  – All About Cookies
  – http://www.youronlinechoices.com/ro/

  5. Cum utilizează VIORICA COSMETIC cookie-urile?
  Folosim doua tipuri de Cookie-uri:
  – per sesiune: fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web)
  – fixe: fisierele ce raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

  6. Cum sunt folosite cookies de catre acest site?
  O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies:
  – Cookie-uri de performanta a site-ului;
  – Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
  – Cookie-uri de inregistrare;
  – Cookie-uri pentru publicitate;
  – Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

  7. Utilizare cookie-uri de către terțe sisteme
  Lucrăm cu alte societăți care plasează ocazional cookie-uri pe site-ul nostru web. Aceste societăți ne ajută să ne desfășurăm activitatea și să ne îmbunătățim produsele și serviciile. Cookie-urile plasate de alte site-uri se află sub controlul și răspunderea acestora. Unele din societățile cu care lucrăm sunt:
  – Google (prin servicii precum: Google Analytics, Google AdWords). Puteți administra aceste cookie-uri din navigatorul dumneavoastră internet sau prin opțiunile pe care Google le pune la dispoziție pe site-urile web ale acestora. Cu ajutorul serviciilor Google, VIORICA COSMETIC evaluează eficiența ste-ului web (ex: urmărire conversie), serviciilor, conținutului și reclamelor. De asemenea, uneori VIORICA COSMETIC poate avea campanii promoționale, inclusiv campanii de recomercializare care necesită utilizarea cookie-urilor.
  -Rețele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+) și alte soluții care permit administrarea acestora.

  8. Contin cookies date personale?
  In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul neautorizat al tertilor.

  9. Retentia si stergerea cookies
  In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.

  9. Actualizari are politicii de cookies
  VIORICA COSMETIC poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.