Termeni și condiții

1. PREVEDERI GENERALE

Prezentul document (împreună cu toate documentele menționate în acesta) stabilește termenii și condițiile care guvernează utilizarea acestui site web www.vioricacosmetic.ro (în continuare „vioricacosmetic.ro”/„Site-ul”) și plasarea de comenzi de produse prin intermediul acestui Site (denumiți în continuare „Termenii”).

Orice produs sau serviciu oferite prin acest Site, se adresează persoanelor fizice care le pot achiziționa/ accesa în folos propriu fără scop de revânzare, numite în continuare “Client”/ “Clienți”. Viorica Cosmetic nu are nici o obligație sau răspundere rezultată ca urmare a revânzărilor succesive de produse și/sau servicii realizate de Clienți.

Vă rugăm să citiți Termenii și Politica noastră de confidențialitate (denumite în continuare în mod colectiv „Politicile de protecție a datelor”) înainte de a utiliza Site-ul și de a plasa comenzi prin intermediul acestuia. Prin accesarea și utilizarea acestui Site și/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al Termenilor și al Politicilor privind protecția datelor și vă asumați angajamentul de a respecta acești Termeni, precum și Politicile privind protecția datelor.

Dacă nu acceptați în mod integral Termenii și Politicile de protecție a datelor, nu utilizați acest Site. Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când acești Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificați pe vioricacosmetic.ro la momentul plasării comenzii.

Dacă aveți orice întrebare referitoare la Termeni sau la Politicile de protecție a datelor, ne puteți contacta în orice moment la adresa contact@viorica.eu. Contractul (așa cum este definit în continuare) poate fi încheiat, dacă vă exprimați opțiunea în acest sens.

Toate termenele prevăzute în prezenta sunt interpretate că sunt exprimate în zile calendaristice. În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, termenul se prelungește în mod corespunzător până în prima zi lucrătoare următoare.

2. OPERATORUL SITE-ULUI

Operatorul site-ului www.vioricacosmetic.ro este S.C. „Viorica Cosmetic” SRL, organizată în baza legii României, cu sediul în România, București, bd. Timisoara 26, Plaza Offices, bir. 112, cod de identificare fiscală RO 36744664, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/16619/19.11.2018.

3. DATELE CLIENTULUI

Informațiile sau datele cu caracter personal pe care le furnizează Clientul vor fi prelucrate în conformitate cu Politicile de protecție a datelor. Prin utilizarea acestui Site și/sau plasarea unei comenzi de produse prin intermediul vioricacosmetic.ro, Clientul își exprimă în mod expres și neechivoc consimțământul privind prelucrarea acestor informații și date și declară că toate informațiile și datele pe care ni le furnizează sunt veridice și exacte și că a obținut acordul prealabil scris al titularului informațiilor și/sau datelor, în eventualitatea în care informațiile și datele pe care ni le furnizează prin intermediul Site-ului nu îi aparțin.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin utilizarea acestui Site și/sau plasarea oricărei comenzi de produse prin intermediul acestuia, Clientul se obligă:

Coșul de cumpărături
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categorii